Contact

Orlemans Uitvaart Services

Orlemans Uitvaart Services
Floor Orlemans
Ed Hoorniklaan 14
3454 VS Utrecht

T 06 – 224 11 531

info@orlemansservices.nl

Natuurlijk kunt u ons bellen of mailen als u behoefte hebt aan meer informatie. Ook kunt u contact opnemen als u behoefte hebt aan een kennismakingsgesprek, zelfs als er geen sprake is van een naderend overlijden. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Melden van een overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht terecht. Het kan gebeuren dat we u niet direct persoonlijk te woord kunnen staan. Bijvoorbeeld omdat we bezig zijn met een uitvaart. Spreekt u dan gerust uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zodra we in de gelegenheid zijn terug. In de regel is dit binnen één uur.

Werkwijze

Een mooie uitvaart waar je met een fijn gevoel op terug kijkt biedt immers troost.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Orlemans Uitvaart Services is gevestigd in de Meern (dichtbij Vleuten, Utrecht, Montfoort, Leidsche Rijn, Montfoort, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein, Harmelen en Woerden en op steenworp afstand van de Alblasserwaard). Een goede keus als het gaat om een afscheid met aandacht en professionele uitvaartbegeleiding. Voor een uitvaart, dus begrafenis of crematie, die bij u past. Floor Orlemans is uitvaartondernemer en begrafenisondernemer, biedt uitvaartverzorging en weet de weg op de begraafplaats, kerkhof, crematorium en kerken in en nabij De Meern en Utrecht. Een mooie uitvaart waar je met een fijn gevoel op terug kijkt biedt immers troost.