Praktisch en prijzen

Orlemans Uitvaart Services

Elke uitvaart is anders en maatwerk. De kosten van de uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen, benodigde faciliteiten en inzet van Orlemans Uitvaart Services en mogelijk anderen. Zodra de contouren van de uitvaart duidelijk zijn lever ik een begroting van de kosten aan. Zo weet u voor de uitvaart al waar u aan toe bent.

Orlemans Uitvaart Services werkt zelfstandig en is onafhankelijk. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Van de polissen met een verzekerde (geld)waarde, ook wel kapitaalverzekering genoemd, wordt het bedrag rechtstreeks aan u uitgekeerd. Hiermee kunt u, afhankelijk van de waarde van de polis, de uitvaart (gedeeltelijk) bekostigen.

Met een zogenaamde in natura-polis kunt u ook contact opnemen met Orlemans Uitvaart Services. U bent niet verplicht te kiezen voor de door de verzekeringsmaatschappij aangewezen uitvaartonderneming. Bij de meeste verzekeringen kunnen deze diensten in overleg worden omgezet in kapitaal. De verzekeringsmaatschappij kan u vertellen welk bedrag zij uitkeert. Het directe werkgebied van Orlemans Uitvaart Services is De Meern, Vleuten, Leidsche Rijn, Harmelen, Montfoort, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein, en de stad Utrecht. Voor uitvaarten elders in Nederland verwijzen we graag naar collega-uitvaartbegeleiders in het land.

Orlemans Uitvaart Services

Elke uitvaart is anders en maatwerk

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Natuurlijk kunt u ons bellen of mailen als u behoefte hebt aan meer informatie. Ook kunt u contact opnemen als u behoefte hebt aan een kennismakingsgesprek, zelfs als er geen sprake is van een naderend overlijden. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.